“Yolculuklar-Kültürel Mirasın Keşfi Yoluyla Güçlendirme” Erasmus+ Projesi Kapsamında Eğitim Verildi

10.08.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin İngiltere, Hollanda, Slovenya ve Romanya ortaklığında yürüttüğü ve Turizm Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Salih KUŞLUVAN, Doç. Dr. Semra AKTAŞ POLAT, Doç. Dr. Serkan POLAT ve Arş. Gör. Gamze YORULMAZER’in yer aldığı ‘Yolculuklar-Kültürel Mirasın Keşfi Yoluyla Güçlendirme’ (2020-1-UK01-KA201-079143) adlı Avrupa Komisyonu Erasmus+ projesi kapsamında bir eğitim etkinliği gerçekleştirildi. Kültürlerarası iletişim ve etkileşim konusunda eğitimcilerin ve gençlere hizmet veren kuruluşların yöneticilerinin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 25 Temmuz 2022 tarihinde Cevizli-Kartal kampüsümüzde, konuyla ilgili Hollanda’da eğitim alan Dr. Eren SEZGEN ve Dr. Bahar TÜRKAY tarafından eğitim verildi. Eğitim etkinliğine Üniversitemizin Eğitim Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Turizm Fakültesi birimlerinde görev yapan akademisyenler, idari personel ve turizm sektörü yöneticileri katıldı. Eğitim faaliyeti sürecinde bazı öğrenme aktiviteleri uygulamalı olarak gerçekleştirildi, bazı etkinlikler de kavramsal olarak anlatıldı. Eğitim sonunda yapılan etkinliğin kalitesi değerlendirildi ve katılımcılara kültürlerarası iletişimi ve etkileşimi kolaylaştıracak aktiviteleri kapsayan elektronik öğrenme materyali dağıtıldı.