Haberler

Yemek Hizmetlerimiz “Açık Büfe” Konseptiyle Yenilendi

04.11.2025

Üniversitemiz, öğrenci ve personellerimize sunduğu yemek hizmetlerinde kaliteyi ve çeşitliliği artıran büyük bir yeniliğe imza attı. Yeni hizmet modeliyle birlikte, standart tabldot anlayışının yerini zengin seçenekler sunan "açık büfe" konsepti aldı. Bu uygulama, birçok devlet üniversitesinde görülmeyen bir çeşitlilik sunarak öne çıkıyor.

Her Gün Minimum 10 Çeşit, 4 Ana Kategori

​Yeni dönemde, her gün 4 ana kategori altında minimum 10 farklı çeşit ana yemek, açık büfe olarak sunulacak. Ana yemeklerin yanında servis edilen pilav ve çorba gibi yardımcı yemekler ve salata bar kategorisindeki ürünlerle birlikte yaklaşık 10 çeşit ürün de ana yemeklerin yanında sunulacak. Bu sistem sayesinde öğrenci ve personelimiz, kendi menülerini diledikleri gibi oluşturabilecek. Menüler, besin değeri dengesi gözetilerek her gün mutlaka et, tavuk, bakliyat ve çeşitli taze sebze yemeklerini içerecek şekilde planlanıyor.

​Vejetaryen Seçenekler Artırıldı, Hizmet Saatleri Uzatıldı

​Yeni hizmet modelinin en dikkat çekici özelliklerinden biri de vejetaryen beslenmeyi tercih edenlere yönelik seçeneklerin artırılmış olması.

​Yemekhane, yoğun ders ve çalışma programları düşünülerek hafta içi her gün 11.00 ile 16.00 saatleri arasında kesintisiz hizmet veriyor. Dinamik personeliyle hizmet kalitesini artıran yemekhane, ayda belirli günlerde sürpriz konseptler ve özel menüler de sunacak.

​Bu yeni ve modern hizmet anlayışı, öğrenci ve personel memnuniyetini en üst seviyeye taşımak amacıyla hayata geçirildi.