Üniversitemizde Yükseköğretim Kalite Güvence Sistemi Semineri Gerçekleşti

15.11.2022

Üniversitemizde YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’ın katılımıyla “Yükseköğretim Kalite Güvence Sistemi Semineri” gerçekleşti.

Üniversitemiz Aşık Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere, Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, üniversite yönetimimiz, akademisyenlerimiz ve idari personellerimiz de katıldı.

Açılış konuşmasında üniversitelerin kalite konusundaki gelişimine vurgu yapan Prof. Dr. Kar, katılımcılara; “Kalite Güvencesi, Paydaşların Kalite Algısı, Kalite Güvencesinin Genel Hedefleri, Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Uygulaması” başlıklarını içeren bir sunum yaptı. Yaklaşık iki saat süren ve yoğun katılımın gerçekleştiği seminer,  soru cevap bölümüyle sona erdi.

Seminerin sona ermesinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’a Yükseköğretim Kalite Güvence Sistemi Semineri’ne katılımlarından dolayı çiçek takdim etti.