Üniversitemizde Sıfır Atık Sıfır Kayıp

03.05.2019

Toprağa, suya, havaya ve insana saygıyı düstur edinen Medeniyet Üniversitemiz, daha yeşil bir gelecek için sıfır atık projesine destek veriyor. Çünkü biliyoruz ki bu dünya bize kalan bir miras değil, gelecek nesillere ulaştırmamız gereken bir emanettir.

Üniversitemiz tüm bu hassasiyetlere sahip çıkarak, yerleşkelerimizde kurduğu on adet toplama noktasıyla “sıfır atık” hususunda farkındalığını ortaya koydu. Böylece israfın önüne geçeceğimiz gibi, kaynaklarımızın daha verimli kullanılmasını sağlayacağız. Sonsuz ihtiyaçlarımız karşısında bulunan sınırlı kaynakları, daha dengeli bir şekilde tüketecek ve yaşanılabilir bir evreni gelecek kuşaklara bırakma sorumluluğunu almış olacağız.

Çevreci bir kurum iddiasını her daim taşıyan Üniversitemiz, bundan sonraki süreçte de sıfır atık” projesinin sürdürülmesini ve devamlılığını takip ederken, çevreye ve geleceğimize duyarlı tüm çalışmalara da her zaman olduğu gibi kapılarını açacaktır.