Üniversitemizde Kan Bağışı ve Kök Hücre Bağışı Kampanyası Gerçekleşti

23.11.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu ve Beyaz Önlüklüler Topluluğu tarafından düzenlenen “Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz” adlı kan bağışı ve kök hücre bağışı etkinliği gerçekleşti.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Ziraat Bankası Kütüphanesi önünde gerçekleşen etkinliğe farklı fakültelerden öğrenciler kan bağışı kampanyasına gönüllü olarak katıldı. Kan bağışının ve kök hücre bağışının önemine vurgu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, kurulan Kızılay standını ziyaret ederek, gerçekleştirilen kampanya hakkında bilgi aldı.

İki gün boyunca süren etkinliğin sonunda 121 kişi kan bağışında bulunurken; 93 kişi de kök hücre bağışında bulundu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak, insanlara can olma yolunda emeği geçen duyarlı mensuplarımıza teşekkür ederiz.