Üniversitemizde “Denetimli Serbestlikte Suçlunun Rehabilitasyonu” Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi

02.08.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve İstanbul Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü çerçevesinde, İstanbul Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline yönelik eğitim semineri düzenlendi.

27 Temmuz 2022 tarihinde Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi Konferans salonunda düzenlenen ve tam gün süren program, İstanbul Denetimli Serbestlik Müdürlüğü uzman personeli ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Program çerçevesinde katılımcılara, Üniversitemiz İşletme Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Lütfi Arslan ve Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Abdülkadir Yeler tarafından; “Suçun Önlenmesinde ve Suçlunun Rehabilitasyonunda Dinin ve Maneviyatın Rolü” ve “Denetimli Serbestlikte Sosyal Hizmet Çalışmalarının Önemi” konularında seminer verildi.

Program sonunda katılımcılara Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu tarafından katılım belgeleri takdim edildi.