Üniversitemizde Boğaziçi Vakfı Temsilcileriyle Toplantı Gerçekleşti

19.01.2023

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile Boğaziçi Vakfı arasında “Kadın, Genç ve Çocuk” merkezli sosyo-kültürel etkinlikler, bilimsel araştırmalar ve uygulamalar yapmaya yönelik iş birliği protokolünün ardından projenin heyetler arası ilk toplantısı Üniversitemizde gerçekleşti.

Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi’nde gerçekleşen toplantıya Genel Sekreter Yardımcımız ile üniversitemiz proje temsilcileri ve Boğaziçi Vakfı proje temsilcileri katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda bireylerin; yaşadıkları sosyal ortama uyum, güçlü yaşam becerileri kazanmaları, insani ve milli değerlere sahip olmaları, iktisadi ve sosyal hayata ve karar alma mekanizmalarına aktif katılımlarının sağlanmasını ve psikolojik durumlarla mücadele ederek topluma kazandırılması konuları ele alındı.