Üniversitemizde Bilim Teşvikleri Ödülü ve Cübbe Giyme Töreni Gerçekleşti

03.11.2022

Üniversitemizde 2021 yılında uluslararası ölçekte başarı gösteren akademisyenlerimiz için “Bilim Teşvik Ödülleri” ile Üniversitemize 2021 ve 2022 yıllarında katılan ve terfi eden akademik personellerimiz için “Cübbe Giyme Töreni” gerçekleşti. Üniversitemiz Aşık Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, akademisyenlerimizin yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, dekanlarımız, enstitü müdürlerimiz, yüksekokul müdürlerimiz ve üniversite yönetimimiz de katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül’ün, akademisyenlerimizin uluslararası ölçekte ki başarı sıralamaları hakkında kısa bir bilgi konuşması yapmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik bir açılış konuşması gerçekleştirdi. İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin ölçülemeyen bir ivme ile büyüdüğünü belirten Rektörümüz Prof. Dr. Çelik, akademik faaliyetlerin bazı başlıkları altında kısa bir bilgi verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, katılımcılara; Üniversitemizin öğrenci sayısı başta olmak üzere akademik ve idari personel sayısı, Üniversitemizin fiziki mekan olarak ne kadar genişlediği, ihale aşamasına varan inşaatlarımız, Üniversitemizin geleceğe dair projeleri ve Üniversitemizin vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik’in konuşmalarının ardından, “Bilim Teşvikleri Ödülü” sahipleri; Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Rektör Yardımcılarımız ve dekanlarımız, enstitü müdürlerimiz  tarafından ödüllendirildi.

Ödüllendirilmenin sonrasında ise tüm katılımcılar için Üniversitemiz tarafından ikram arası verildi. 30 dakikalık İkram arasının ardından Üniversitemize 2021 ve 2022 yıllarında katılan akademisyenlerimize Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Rektör Yardımlarımız ve dekanlarımız tarafından cübbeleri giydirildi. Güzel bir sinerji ile gerçekleşen program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak, akademisyenlerimize nice başarılar dileriz.