Üniversitemizde 5. Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri Gerçekleştirildi

21.10.2022

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı tarafından, 8-9 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi 5. Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri “Ovulasyon indüksiyonu- IUI ve intertilitede Endeskopik Cerrahi” sempozyumu gerçekleştirildi. Üniversitemiz Güney Yerleşkesi Âşık Paşa Konferans Salonu'nda bu yıl beşincisi düzenlenen sempozyuma, Sempozyum Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Turgut, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadrettin Pençe ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu katıldı.

Bu yıl çevreci bir yaklaşımla yeşil bir yıl konseptini benimseyen Üniversitemiz Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, “ Yeşili Sev, Doğayı Koru” felsefesinden hareketle kağıt tüketimini en aza indirgemek adına, her katılımcı için sempozyum bildiri kitabını dijital olarak yayınlayıp, sempozyuma dair sunumları dijital ortamda gerçekleşti.

30 oturum başkanı ve 42 konuşmacının katıldığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi 5. Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri “Ovulasyon indüksiyonu- IUI ve intertilitede Endeskopik Cerrahi” sempozyumu toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.