Üniversitemiz İçin Mobil Uygulama Altyapısı Geliştiriliyor

12.01.2023

Üniversitemiz sahip olduğu öz nitelikleri ile Üniversitemiz için mobil uygulama altyapısı geliştiriyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli ve ilgili akademisyenlerin katkılarıyla Üniversitemizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte mobil uygulama geliştiriliyor.

Uygulama, tamamıyla yerli olup, aynı zamanda Üniversitemize özgün olarak geliştirilmektedir. Bu kapsamda Üniversitemizde Genel Sekreter Yardımcımız, Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yönetici ile personeli ve ilgili öğrencilerin katıldığı koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Yaklaşık iki saat süren toplantıda uygulamaya dair izlenecek yol haritası, zaman planlaması ve kullanılabilmesi mümkün özellikler konuşulurken aynı zamanda da prototip sunumlar gerçekleştirildi.

Bu projeyle birlikte ulusal ve uluslararası yarışmalara özgün yazılım başvurusu yapılacak olup, aynı zamanda Üniversitemiz Teknopark Yönetici A.Ş içerisinde de bu çalışmamız yer alacaktır.