Üniversitemiz Devlet Teşvikleri Tanıtım Günlerine Katıldı

01.11.2022

27 – 28 Ekim tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” genç girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getirdi. Kamu kurumlarının stantlarının yer aldığı tanıtım günlerine, Üniversitemiz de katıldı.

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen, çok sayıda kurum ve meraklı girişimci adayının katıldığı tanıtım günleri, gençleri kamu kurumlarıyla buluşturdu. Tüm teşviklerin ve desteklerin tanıtıldığı stantlar; ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Stantlarda yapılan tanıtımlarda gençlerin; burs, hibe, fon, kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri gibi bilgiler verildi.

İki gün boyunca süren etkinlikte İstanbul Medeniyet Üniversitesi’ni temsilen, Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik Elektronik Bölümü öğrencileri projelerini tanıttı.