TÜBA Başkanından Rektörümüze Ziyaret

05.02.2021

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker 3 Şubat 2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Üniversitemiz öğretim üyelerinin 2020 yılı TÜBA Ödülleri’nde elde ettikleri başarı için tebriklerini ve bu üstün gayretlerin devam etmesi dileklerini ifade etti. Kurumlar arasında çeşitli iş birliği imkânlarının da görüşüldüğü toplantıda, Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik de İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak TÜBA’nın akademik alana kattığı yeni perspektiflere katkı vermeye devam edeceğimiz taahhüdünü dile getirdi. Görüşmede Rektörümüze Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu ve Prof. Dr. Sadrettin Pençe de eşlik etti.