Tömer Öğrencilerimiz Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i Ziyaret Etti

09.05.2019

Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde (İMÜ TÖMER) öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerimiz, beraberlerinde Merkez Müdürü Doç. Dr. Ahmet KOÇAK, Öğr. Gör. Habibe DEMİR ve Seval Çilem AŞKIN eşliğinde Üsküdar Belediye Başkanı Sn. Hilmi TÜRKMEN’i makamında ziyaret ettiler.

Çeşitli alanlarda eğitim almak üzere ülkemize gelerek üniversitemizi tercih etmiş olup kendi ülkelerinde sosyal yönleri kuvvetli, sosyal faaliyetlerde öne çıkan, birçok kurum ve kuruluşla iletişim halinde olan öğrencilerimiz yerel yönetim protokolümüzle bir araya gelmiş oldu.

TÖMER Müdürü Doç. Dr. Ahmet KOÇAK ile Üsküdar Belediye Başkanı Sn. TÜRKMEN, Türkçemizin öğretilmesi ve Türk kültürünün tanıtılması için ortak yapılabilecek projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretin ardından Doç. Dr. Ahmet Koçak üniversitemiz adına Belediye Başkanı Sn. Türkmen’e hediye takdiminde bulunurken; Başkan Sn. Türkmen de Üsküdar Belediyesi hatırası olarak öğrencilerimize hediye verdiler.