Tıp Fakültemizin Yeni Eğitim Binasının İnşası İçin İmzalar Atıldı

16.11.2020

Sağlık Bakanlığı ve İstanbul Valiliği ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokolle Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yanı başına Tıp Fakültemizin yeni eğitim binası inşa edilecek. 35.000 m2’lik kapalı alana sahip olacak olan bina, temel olarak Fakültemizin eğitim ihtiyaçları için kullanılacak; binada ayrıca muhtelif sosyal hizmet alanları ve tesisler de yer alacak.

9 Kasım 2020 tarihinde İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) Direktörü Kazım Gökhan Elgin, İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu katıldı.

Projenin Üniversitemiz ve Fakültemiz için hayırlı olmasını dileriz.