Teknik Direktör Yılmaz Vural Üniversitemize Misafir Oldu ve Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

13.05.2022

İMÜ Sosyal Akademi Topluluğu tarafından düzenlenen “Kahve Arası” isimli etkinlik programı kapsamında Teknik direktör Yılmaz Vural üniversitemize misafir oldu ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Güney Yerleşkemizde yer alan Aşık Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşide Teknik Direktör Yılmaz Vural, hayatın her alanında doğru iletişim kurmanın önemine vurgu yaparak konuşmasına başladı ve "Kariyerim boyunca hiçbir taraftar kitlesiyle kavgam olmadı. Olumsuz bir tepki gösterilmedi. Sanırım bu da iletişim sayesinde gerçekleşti. Türk futbolunda herkesin bir egosu var. Bu kişileri ikna etmeniz ve yönetmeniz gerekiyor.” dedi

Teknik direktörlük hayatına 1986 yılında başladığını belirten Vural, o günden bugüne futbol anlayışının saha kenarında hala değişmediğini belirtti ve futbolun insanları ayrıştıran değil birleştiren bir güç olarak etkin konumda olması gerektiğine dikkat çekti.

Aynı zamanda “İnadım İnat" isimli kitabından bahsederek katılımcılara önerilerde bulunan Vural, "İnatlaşın, hayata teslim olmayın. Bir şeyi inat ederek ve isteyerek yapın. İnanın olmayacak bir şey yok. Küçükken antrenör olacağım demiştim ve başardım. Hayallerinizin peşinden koşun, vazgeçmeyin." şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Teknik Direktör Yılmaz Vural, keyifli geçen söyleşinin son bölümünde ise öğrencilerimizin sorularını yanıtladı ve yapılan çekiliş sonucunda imzalı “İnadım İnat” kitabını ve imzalı A Milli takım formasını kazanan öğrencilerimize hediyelerini takdim etti.