Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlık Söyleşileri Programının Birinci Bölümü Yayınlandı

23.05.2021

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi himayesinde "Dekanlık Söyleşileri" isimli Youtube programı yayına başladı. Yapımcılığını Prof. Dr. Ali Tan'ın, yönetmenliğini Öğr. Gör. Görkem Katmer’in yaptığı programda eğitim, tarih, sanat, mimarlık, kent, çevre, peyzaj, ekoloji ve daha birçok konuya yer veriliyor.

1 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan programın ilk bölümünün moderatörlüğünü Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Tan yaptı. TRT Müzik Kanal Koordinatörü Dr. Kenan Bölükbaş’ın konuk olduğu ilk bölümde, TRT Müzik kanalının gelişimi, gençlerin müzik dinleme alışkanlıkları ve müzik dinleme deneyiminin dijitalleşmesi gibi konular yer aldı. İMÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi kanalından yayınlanan söyleşilerin ilk bölümü buraya tıklanarak izlenebilir.