Rektörümüz ve Üsküdar Belediye Başkanı Öğrencilerimize Çorba İkramında Bulundu

10.11.2022

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üniversitemizde gerçekleşen “Vize Haftası” nedeniyle öğrencilerimize çorba ikramında bulundu.

Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi fuaye alanında gerçekleşen çorba ikramında öğrencilerimizle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen öğrencilerimizin taleplerini ve önerilerini dinledi.

Çorba servisinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile birlikte yeni derslik binamızı gezen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Vize Haftası’nda öğrencilerimize yardımcı olmak adına 2 GB internet hediye etti.

Güzel bir sinerji ile gerçekleşen etkinlik, güzel dilekler ve temenniler ile son buldu.