Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik Üsküdar Çocuk Üniversitesi Mezuniyet Törenine Katıldı

06.05.2019

Üniversitemiz ve Üsküdar Belediyesi bünyesinde kurulan Türkiye’nin ilk YÖK onaylı çocuk üniversitesi olan Üsküdar Çocuk Üniversitesi 2018-2019 mezuniyet töreni 5 Mayıs’ta yapıldı.

Üsküdar’da özel yetenekli öğrenciler için dört kademeli ve iki yıllık Bilge Çocuklar Eğitimi ile elliden fazla ders ve atölyeyi içeren Çocuk Üniversitesi, iki farklı kampüste 2.000 civarında yetenekli çocuğa hizmet vermeyi sürdürüyor. Çocuk Üniversitesi son üç yıldır toplam 1068 öğrenciyi mezun etti.
Düzenlenen mezuniyet programına Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül katıldı.