Rektörümüz İMÜ TÖMER Öğrencileri ile Buluştu

08.04.2021

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, 8 Nisan 2021 tarihinde Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz’de (İMÜ TÖMER) Türkçe eğitimi almakta olan kursiyer öğrencilerimizle bir araya geldi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül’ün Rektörümüze eşlik ettiği toplantıya, kursiyer öğrencilerimizle birlikte İMÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Ahmet Koçak ve İMÜ TÖMER personeli iştirak etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede; Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, İMÜ TÖMER kursiyer öğrencilerimizin kurslarla ilgili görüşlerini ve üniversite ile ilgili istek ve taleplerini dikkatle dinledi ve katılımcılara çeşitli konularla ilgili detaylı bilgiler verdi. Dünyanın dört bir yanından gelerek yüksek öğrenimleri için ülkemizi ve Türkçe öğrenimleri için de İMÜ TÖMER’i tercih eden öğrencilerimiz, görüşmedeki sohbette Türkçeyi kullanmakta sergiledikleri başarıyla aldıkları eğitimin kalitesini kanıtlayarak takdir topladı. Görüş ve değerlendirmelerin özenle dinlendiği bu samimi sohbet, en kısa sürede salgının sona ermesi ve normalleşmenin gerçekleşmesi dilekleriyle sona erdi.