Otizm Spektrum Bozukluğu Olan İlkokul Öğrencilerine Özel Eğitim Desteği

21.05.2019

İstanbul Medeniyet Üniversitesi (İMÜ) Sosyopark, Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi, Eğitim Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi; sosyal sorumluluk bilinci ile anlamlı bir sosyal sorumluluk işbirliğine gitti.

"Özel Eğitim Sınıfları materyalsiz kalmasın diyen öğrencilerimiz, “Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) tanılı öğrencilerin yer aldığı özel eğitim sınıfına materyal desteği sosyal sorumluluk projesi" kapsamında 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 10.30'da Sancaktepe Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’ndaydı.

Okula materyal teslimi ve çeşitli sosyal etkinliklerin gerçekleştirilmesi için giden gönüllü öğrencilerimiz hem kardeşlerine el uzattılar hem de Medeniyet; yüreklere dokunmaktır bilinciyle “Medeniyetli” olmanın gereğini yerine getirdiler.