Öğrencilerimizin Uluslararası Yayın Başarıları Törenle Ödüllendirildi

28.05.2021

2020 ve 2021 yıllarında uluslararası endekslerde taranan prestijli dergilerde makale, bildiri özeti ve kitap değerlendirmesi türünde çalışmaları yayımlanan öğrencilerimizin bu başarılarını takdir ederek ödüllendirmek amacıyla, 26 Mayıs 2021 tarihinde Rektörlüğümüzde bir tören düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlenen tören, Üniversitemiz Senatosunun toplantısı sonrasında, pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirildi. Törene katılan Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül ve Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu, Tıp Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Sadrettin Pençe, Siyasal Bilgiler Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Hamdi Genç, Edebiyat Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Turhan Kaçar, Diş Hekimliği Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Hasan Küçükkolbaşı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Nihat Kabaoğlu, Eğitim Bilimleri Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Sağlam, öğrencilerimizin danışmanlarından Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Murat Kazancı ve Dr. Öğr. Üyesi Erdoğan Aydın ile Tıp Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Ebuzer Aydın, aşağıdaki tablolarda adları yazan öğrencilerimize teşekkür belgeleri ve hediyelerini takdim etti.

Üniversitemizde lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören bu öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarıdan ve bilimsel literatüre katkılarından ötürü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ezgi Aslan

CDK6 is an essential direct target of NUP98 fusion proteins in acute myeloid leukemia

Hatice Feyza Dilek

Increase of EBV lytic infection in Japanese patients with multiple sclerosis

Emre Akbaş

Genotype-Phenotype Correlations in Hereditary Multiple Exostoses

Muhammet Şenkal

Amazing Matching Sequences of Olive Genome with Human Genome

Betül Nur Keser, Ülkü Nur Kirman

The Association between Vascular and Depressive Symptoms in Geriatric Hemodialysis Population

Esin Bildin

A Research Evaluating the Attitudes of Local People Towards the Effects of Tourism in Bozcaada

Münübe Z. Yılmaz

Culturally Relevant Resilience: A Psychometric Meta-Analysis of the Child

Barış Aydın

On the Conditions of Living/Dying together in the Middle East

Muhammed Can Özdemir

Determining the potential barrier presented by the interfacial layer from the temperature induced I–V characteristics in Al/p-Si Structure with native oxide layer

Dürdane Yılmaz

Role of Nanopore Geometry in Particle Resolution by Resistive-Pulse Sensing

Beyza Önal

Differential Chaos Shift Keying-Assisted Media-Based Modulation

Selçuk Kaan Hacıosmanoğlu

Synchrotron Fourier Transform Infrared Microspectroscopy (sFTIRM)

Bahodir Musametov

Critical Thinking

Kitap Değerlendirme

Nur Aleyna Adak

Can Frailty Tools Predict the Mortality, Readmission, and Hospitalization of Geriatric Emergency Attenders?

Berfin Çakın

Book Review: Michael Ryan, The Genetics of Political Behavior: How Evolutionary Psychology Explains Ideology

Kitap değerlendirme