Öğrencilerimiz Dijital Türkiye Fikir Maratonu’nda 4. Oldu

31.12.2019

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde üniversite öğrencileri arasında düzenlenen “Dijital Türkiye Fikir Maratonu”, Dijital Türkiye ve e-Dönüşüm konularında uygulanabilir, sürdürülebilir ve teknoloji odaklı fikirlerin geliştirilmesini amaçlamaktadır. 2019 yılı Dijital Türkiye Fikir Maratonu’na katılan Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz, hazırladıkları yapay zeka projesi ile 169 takım içerisinden finale kalmaya hak kazanan 12 takımdan biri oldu. Öğrencilerimiz daha sonra 14 Aralık 2019 tarihinde Teknopark Ankara’da gerçekleştirilen final etabında “Medeniyet Elektronik” takımı 4.’lük ödülüne layık görüldü. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.