NTV Haber Spikeri Seda Öğretir, Üniversitemize Misafir Oldu ve Öğrencilerimizle Buluştu

31.10.2022

NTV Haber Spikeri Seda Öğretir, Gençlik ve Spor Bakanlığına ait “Genç Ne Sever” platformunun düzenlediği “GNS Talks Uni” etkinlikleri kapsamında Üniversitemize misafir oldu ve gerçekleştirilen keyifli söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldi. 26 Ekim’de Üniversitemiz Aşık Paşa Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül de katıldı.

Yaklaşık bir saat süren etkinlikte öğrencilere kısaca kendi hayatından ve kariyer süreçlerinden bahseden Seda Öğretir, meslek hayatına dair öğrencilerden gelen soruları da içtenlikle cevapladı.

Verimli geçen söyleşinin ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül, NTV Haber Spikeri Seda Öğretir’e çiçek takdim etti.