Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizin Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencileri Ödül Aldı

04.07.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Proje Yarışması” nda başarılı olan öğrenciler; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül, Fakülte Dekanı Nihat Kabaoğlu, Yarışma Yöneticisi ve ders sorumlusu Prof. Dr. Erkan Şahinkaya ve Proje Geliştirme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yasin Karagöz’ün katıldığı törenle ödüllendirildi.

Yarışmaya katılan öğrencilere bu çabalarının çok önemli olduğu aktaran Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül konuşmasına şöyle devam etti: “Bu performansınızı daha ileri düzeye taşımanız gerekiyor ve bunu yapabilmek için de Üniversitemizin imkanlarını kullanabileceksiniz. Başarılı öğrencilerimiz, Teknopark bünyesinde kuluçka şirket kurmaları yönünde bizim tarafımızdan desteklenecek ve gelecek sene bu proje tüm öğrencileri kapsayacak şekilde olacaktır” dedi.

Proje Yarışması öğrencilerinin, hocalarımızla toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ödül töreni sona erdi.