Medeniyet Odyoloji Günlerinin İlkini Gerçekleştirdik

25.10.2019

Odyoloji Bölümümüzün bu yıl ilk kez 24 Ekim 2019’da düzenlediği Medeniyet Odyoloji Günleri toplantısında Prof. Dr. Nazım Korkut, Prof. Dr. Sertaç Yetişer, Prof. Dr. Tayyar Kalcıoğlu, Prof. Dr. Gül Özbilen Acar, Prof. Dr. Bülent Şerbetçioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Başak Mutlu, Dr. Öğr. Üyesi Sıdıka Cesur, Uzm. Ody. Merve Torun Topçu, Uzm. Ody. Leyla Türe, Ody. Sami Aktaş ve Mine Tuna katkılı sunumlarını gerçekleştirdi. Büyük bir çoğunluğunu Odyoloji Lisans öğrencilerinin oluşturduğu toplantı 300 katılımcıya ev sahipliği yaptı. Açılış töreni Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile Sağlık Bilimleri Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Ayşe Okanlı’nın katılımı ile gerçekleşen 1. Medeniyet Odyoloji Günlerine Duyumed İşitme, Ear Teknik ve Erişçi Elektronik firmaları destek verdi.