Koronavirüs Kontrol ve Korunma Komitemiz (KOVKOM) Toplandı

19.03.2020

Üniversitemiz Yönetim Kurulu tarafından 11.03.2020 tarihinde 2020/07-14 nolu karar ile kurulan ve fakülte ve idari birimlerin temsilcilerinden oluşan Koronavirüs Kontrol ve Korunma Komitemiz (KOVKOM) 18 Mart Çarşamba günü Aşık Paşa Konferans Salonumuzda toplandı.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül ve Prof. Dr. Sadrettin Pençe başkanlığında toplanan Komite, koronavirüse karşı alınan son tedbirleri müzakere etti. Rektör Yardımcılarımızın durumla ilgili bilgilendirmelerinin ardından, İMÜ Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Gürhan Baş, koronavirüs salgınında hastanemizdeki durumla ilgili bilgiler verdi. Ardından tüm birimlerimizin temsilcilerinin yorum ve önerileri dinlendi ve öneriler kayda geçirildi.