İstanbul Medeniyet Üniversitesinde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

08.07.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi akademik ve idari personeli Rektörlük tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
Bayramlaşma programı, Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi 5. Kat Fuaye alanında düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Üniversite Yönetimimiz, bayramlaşma törenine katılan akademik ve idari personellerimiz ile tek tek görüşerek bayramlarını tebrik ettiler.

Bayramların En Etkili Rolü Toplumları Bir Araya Getirmektir

Medeniyetin kalbinde hep birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik sözlerine şöyle devam etti; “ Bayramların en etkili rolü toplumları bir araya getirmektir. Emeklerimizin inşallah kabul olması duası ile cümleten hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.
Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma töreni, Üniversitemiz tarafından katılımcılara ikramlarda bulunulmasının ardından son buldu.