İMÜ TÖMER’de Türkçe Kursları Yeni Mekanda Başladı

21.10.2022

2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren Türkçe Kursları veren ve Yabancı Dil Olarak Türk Öğretimi Sertifika programları düzenleyen İstanbul Medeniyet Üniversitesi TÖMER (İMÜ TÖMER), 57 farklı ülkeden gelen yabancı öğrencisi ile eğitime devam ediyor.

Özel öğrencilerinin yanı sıra Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile de işbirliği yaparak dünyanın pek çok ülkesinden gelen Türkiye Burslusu öğrencilere Türkçe eğitimi veren İMÜ TÖMER tecrübeli akademik kadrosuyla iyi bir dil eğitiminin yanında düzenlediği kültürel programlarla da öğrencilerin Türk kültürünü ve İstanbul'u yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Öğrenci memnuniyeti, Türkçe öğretimindeki yetkinliği ve güler yüzlü eğitim anlayışı ile öne çıkan kurumumuz bu yıl da YTB'nin işbirliği yaptığı 53 üniversite arasında yer almayı başardı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi uluslararası öğrenciler için cazibe merkezi olmayı hedeflemiş bir üniversitedir.

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte yeni yerine (İMÜ Güney Kampüs) taşınan İMÜ TÖMER; modern ve akıllı tahtalı sınıfları, spor ve kültür alanları ile yemyeşil ve ferah bir kampüs ortamında Türkçenin bayrağını en yukarılara taşımaya devam ediyor.