İMÜ TÖMER’de Türkçe Kursları Eğitime Başladı

28.10.2019

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (İMÜ TÖMER) 2019-2020 Öğretim Dönemi Türkçe kursları Ekim ayının ilk haftasında öğrencilerine sınıflarını açtı. İMÜ TÖMER’de Madagaskar, Peru, Şili, Filipinler, Özbekistan, Endonezya, Yemen, Suudi Arabistan, Suriye, Mısır, İran, Cezayir, Fas, Rusya, Ukrayna, Moğolistan, Bosna Hersek, Kırım, Makedonya, Kosova gibi çeşitli ülkelerden öğrenciler Türkçe eğitimi görüyor. 24 Ekim Perşembe günü Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Bülbül ve Genel Sekreteri Doç. Dr. Faruk Bal, İMÜ TÖMER Müdürlüğünü ziyaret ederek sınıflarda öğrencilerle tek tek tanışarak sohbet etme imkânı buldu ve değişik coğrafyalardan gelen öğrencilere sıcak ev sahipliğinin bir örneğini sundular. Rektör Yardımcımız ve Genel Sekreterimiz öğrencilere Türkçe öğreniminde başarılar diledi ve İMÜ TÖMER Müdürü Doç. Dr. Ahmet Koçak’tan merkezin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldılar.