İMÜ TÖMER AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

31.05.2019

Üniversitemiz TÖMER biriminde öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerimiz ve merkezimizin idari ve akademik personeli iftarda buluştu. Sancaktepe Belediyesi ve Üsküdar Kızılay Şubesinin destek ve katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonda Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Ahmet Koçak, Öğretim Görevlilerimiz Habibe Demir ve Resul Altuntaş ile Seval Çilem Aşkın da bulundular. Farklı ülkelerden gelen TÖMER öğrencileri hem Ramazan ayının manevi duygu birlikteliğini hem de bu gecenin İstanbul’un Fetih günü olan 29 Mayıs’a denk gelmesiyle havai fişek gösterileri altında bir iftar yapma imkânı buldular. İftar masasında değişik ülkelerde Ramazan ayının nasıl idrak edildiği ve yaşandığı konuları paylaşıldı.

Öğrencilerimizin devam etmekte olan eğitimleri ve yazın yapılacak Akademik Türkçe derslerinin planlamasıyla ilgili plan, beklenti ve istekler karşılıklı olarak konuşuldu ve öğrencilerimize en verimli katkıların yapılacağı bir süreç birlikte çizilmiş oldu.