Hastanemizde Hekimlerimiz bir Mucizeyi Gerçekleştirdi

12.09.2019

18 yaşındayken iskeleden denize atlayarak felç kalan ve doktorların bir daha ayağa kalkamayacağını söylediği Aziz Mert Yavuz, kazadan 4 yıl sonra, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aldığı tedavi sonucunda artık yürüyebiliyor. Üniversite öğrencisi Aziz Mert Yavuz’un yüzde 1 ihtimal verilen bu mucizeyi gerçekleştirmesinde, azminin yanı sıra hastanemizde görev yapan Tıp Fakültemizin hocalarının gayretlerinin büyük payı oldu.

Hastanın tedavisini gerçekleştiren İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Belgin Erhan, hastaya başka pek çok işlemin yanı sıra, bacaklarındaki kasılmaları engellemek için botoks denilen özel bir yöntem uyguladıklarını belirtti.

Hastanemizde gerçekleştirilen mucize niteliğindeki bu tedavi, bir ulusal medya kanalında yayınlanan bir habere de konu oldu. Haberi buradan izleyebilirsiniz.