Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Faruk Bal Üniversitemiz İdari Personeli İle Bir Araya Geldi

14.01.2019

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik'in göreve başlamasıyla birlikte Genel Sekreter olarak görev yapmaya başlayan Doç. Dr. Faruk Bal Hocamız, düzenlenen kahvaltı programında üniversitemizdeki idari personel ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda geçen programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Faruk Bal, "Üniversitemizde görev yapan her bir idari personelimizin  yaptığı görevin ayrı ayrı önemli olduğunu vurgularken, bundan sonraki süreçte bir aile olarak daha koordineli şekilde Üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek adına ekip çalışmasına devam edileceğini belirtip, tüm personelimize Üniversitemize fayda sağlamak için gösterdikleri üstün gayret için teşekkür etti."