Haberler

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Dünya 2.si Oldu

28.12.2019

25-28 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından Eyüp Kültür ve Kongre Merkezi’de 17. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması düzenlendi. 
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencilerimizden Kadir Dursun, Adem Hıdır, Ebru Ekinci, Büşra Nur Özçelik hazırlamış oldukları Tütsülenmiş Somon Tartar, Karışık Otlu Firik Pilavı Eşliğinde Dana Bonfile ve Limonlu Krema Eşliğinde Milföy Pasta menüsüyle jürinin büyük beğenisini toplayarak dünya 2.si oldular.
Yılın En İyi Ekip Yarışması Kategorisinde gümüş madalya ile ödüllendirilen öğrencilerimize ve  desteklerini esirgemeyen Öğr. Gör. Berrin Onurlar hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.