Doç. Dr. Serap USLU Hocamızı Son Yolculuğuna Uğurladık

06.08.2020

5 Ağustos 2020 tarihinde kaybettiğimiz Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Serap USLU hocamızı 5 Ağustos tarihinde Üniversitemizde yapılan törenle son yolculuğuna uğurladık.

Hocamızın naaşı 5 Ağustos Çarşamba günü Güney Kampüsümüze getirilerek Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik hocamızın katılımıyla bir tören düzenlendi.

Tören sonunda merhum hocamız için tüm personelden helallik istendi. Cenaze namazı Şakirin Camii'nde kılınan hocamız ardından Feriköy Mezarlığı’ndaki ebedi istirahatgahına defnedildi.

Üniversitemize büyük emekler veren hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, tüm sevenlerine ve camiamıza sabır diliyoruz.