Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğrencilerimizden ÜNAK 2019 Poster Yarışmasında Büyük Başarı

08.10.2019

Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği (ÜNAK) tarafından 3-4 Ekim 2019 tarihleri arasında Ankara TED Üniversitesi Ayşe Ilıcak Kütüphanesi'nde düzenlenen ÜNAK 2019 Sempozyumu’nda, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik bir poster yarışması düzenlendi.

ÜNAK2019 Poster Yarışması Sonuçlarına göre 1., 3. ve 5.’lik ödüllerini İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri kazandı. Öğrencimiz Melek Kılıç “Kütüphaneler Youtube'da Buluşuyor” temasıyla 1.’lik ödülüne layık görülürken; Yağmur Torun “TKD Kampüs İstanbul: Benlikten Birlik'e” adlı çalışmasıyla 3.; Sinem Azade ise “Bilgi ve Belge Yöneticileri Ortak Bir Platformda Buluşuyor” adlı çalışmasıyla 5.’lik ödülünün sahibi oldu.

Etkinlik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Didar Bayır hocamızı ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.