TÜBA Döngüsel Ekonomi Sempozyumu

19.02.2021

TÜBA-Sürdürülebilir Kalkınma, Finans ve Çevre Çalışma Grubu, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümler Ağı (UN SDSN), Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi ortaklığında düzenlenen "Döngüsel Ekonomi Sempozyumu" 19-20 Şubat 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve TÜBA’nın sosyal medya kanallarından yayınlanacaktır.

TÜBA üyelerinin ve farklı üniversitelerden akademisyenlerin katılacağı sempozyum programında "COVID 19 Sonrasında Döngüsel Ekonomiye Geçiş"ten "Döngüsel Ekonomi ve İstihdam Boyutu"na, "Döngüsel Ekonomi, İklim ve Çevre"den "Döngüsel Ekonomi ve Finansal Perspektifler"e pek çok konu başlığı masaya yatırılacak. İlgili üst düzey yöneticiler, kamu idarecileri ile alanında uzman katılımcılar tarafından dünyanın içinde bulunduğu dönemde mücadele ettiği sorunların yanı sıra gelecekte çevre, tarım, istihdam, finans vb. alanlarda ortaya çıkacak sorunlar da ele alınarak çözüm önerileri sunulacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik’in Organizasyon Komitesinde yer aldığı ve “Döngüsel Ekonomi ve Finansal Perspektifler (SKA12, SKA 17)” konulu 4. Oturumun başkanlığını yapacağı "Döngüsel Ekonomi Sempozyumu"nun programına buradan ulaşabilirsiniz.