Etkinlikler

29.05.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri olarak yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Emine Ayyıldız'ın yaptığı Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında planlanan; Eğitim Bilimleri Fakültemiz, İMÜ Çocuk Eğitim Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇEBUAM) ve Ayşe Nurtaç Sözbir Günebakan Çok Engelli Görmeyen Çocuklar ve Ailelerine Destek Derneği (ÇEGDER) iş birliğinde, Erasmus + Projesi ErISFaVIA (http://erisfavia.sed.uth.gr) desteğiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek ve odak noktası 0-6 yaş arasındaki görme engeline eşlik eden engelleri olan küçük çocuklar ve aileleri için erken müdahale hizmetleri olacak olan 'Çok Engelli Görmeyen Küçük Çocuklar ve Aileleri İçin Erken Müdahale Hizmetleri Konferansı (Çeg-Em Konferansı 2021)' 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü 10:00-12:30 ile 13:30-16:00 arasında gerçekleştirilecektir.

Bu konferansa öncelikli olarak çok engelli görmeyen küçük çocuklarımızın aileleri, ülkemizdeki tüm Eğitim/Eğitim Bilimleri/Sağlık Bilimleri Fakültelerinde bulunan ilgili bölüm mezunları, bu bölümlerdeki öğrenciler ve değerli hocalarımızın katılımını bekliyoruz. Çeg-Em Konferansında açılışın ardından, öğleden sonra dilediğiniz atölye çalışmalarından birine katılımınızdan memnunluk duyacağız. Çeg-Em 2021 Konferansına ve atölye çalışmalarına katılım ücretsiz olup, katılımcılara kayıt olmak kaydıyla katılacakları bu atölye çalışmaları için katılım belgesi verilecektir. Konferansımızla ilgili gelişmeleri ve kayıt formlarına dair bilgileri Eğitim Bilimleri Fakültemiz/Temel Eğitim Bölümü internet sitemizden ve afişte yer alan sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Konferans programına buradan ulaşabilirsiniz.

Atölye çalışmalarının içeriğine buradan ulaşabilirsiniz.

1. Atölye için kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

2. Atölye için kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

3. Atölye (Ebeveyn katılımlı 1. grup) için kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

3.Atölye (Öğretmen/Uzman/Öğretmen ve Uzman Adayı Katılımlı 2.Grup) için kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.