Yetkilendirilmiş Uzmanlık Eğitim Program Listesi

17.05.2019

Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından Tıp Fakültemize 15.03.2019 tarihinde yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda aşağıda yer alan Anabilim ve Bilim Dallarımıza eğitim yetkisi verilerek Yetkilendirilmiş Uzmanlık Eğitim Program Listesinde yer almış, Tıpta Uzmanlık Kurulunun web sayfasında 16.05.2019 tarihinde ilan edilmiştir.

Eğitim Yetkisi Verilen Programlarımız:

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı,

Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı,

Tibbi Genetik Anabilim Dalı,

Çocuk Göğüs Hastalıkları Bilim Dalı,

Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı,

Çocuk Nefrolojisi Bilim Dalı,

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı,

Yoğun Bakım Bilim Dalı.

Yetkilendirme sürecinde emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK’e, İMÜ Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Gürhan BAŞ'a,  Dekanımız Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR’e, yukarıda yer alan Anabilim  ve Bilim Dalı Başkanlarımız ile  bünyelerinde yer alan akademik personel ve klinik çalışanlarına  katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Eğitim yetkisi verilen programların, Üniversitemize, Hastanemize ve Tıp Fakültemize hayırlı olmasını dileriz.