Vefat ve Baş sağlığı

19.07.2020

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ümit Yalçın KALYONCUOĞLU hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, tüm sevenlerine ve camiamıza sabır diliyoruz.
Hocamızın naaşı ilk olarak çok emek verdiği üniversitemize getirilecek ve 19 Temmuz 2020 Pazar günü İstanbul Medeniyet Üniversitesi Güney Kampüsünde saat 14.00-15.00 arası Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK hocamızın katılımı ile merhum hocamız için tüm personelden helallik istenecektir.
Cenaze namazı 19 Temmuz 2020 Pazar günü ikindi namazını müteakip Şakirin Camii'nde kılınacaktır.
Ardından hocamız Karacaahmet Mezarlığı’ndaki ebedi istirahatgahına defnedilecektir.