ULUSLARARASI OKUL YÖNETİCİLERİ KONFERANSI – ISPC2019

İstanbul, 26 – 27 – 28 Haziran 2019

Ana Tema

Okul Tasarımı ve Estetiği

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürülüğü ve Öncü Okul Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen Okul Tasarımı ve Estetiği ana temalı Uluslararası Okul Yöneticileri Konferansına (ISPC2019) sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Eğitim mekânlarının tasarımsal özellikleri, farklı meslek grupları ve aktörler arasında sürdürülen çok yönlü müzakere ve etkileşimin bir sonucu olarak şekillenmekte ve toplumsal olarak sürekli yeniden üretilmektedir.  Mimari tasarımın sosyo-mekânsal boyutları ile eğitim süreçleri arasındaki ilişkiyi mimarlık, eğitim bilimleri, insan ve toplumbilimleri alanlarından farklı uzman ve akademisyenlerle tartışmayı amaçlayan “Uluslararası Okul Yöneticileri Konferansı” İstanbul’da 26 – 27 – 28 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim yapılarının fiziksel özelliklerinden kaynaklanan sorunlara çözüm önerileri sunmayı ve bu yolla okulların mekânsal tasarım kalitesinin yükseltilmesini amaçlayan Uluslararası Okul Yöneticileri Konferansı (ISPC2019) disiplinlerarası hakemli bir konferanstır. Konuyla ilgili akademik araştırmaları teşvik etmeyi ve disiplinler arası etkileşimi yoğunlaştırmayı hedeflemektedir.

Eğitim alanında çalışan uygulamacıları, mimarları, insan ve toplum bilimlerinden akademisyenleri, konuyla ilgili kapsamlı kavramsal analizleri, yöntem uygulamalarını ve performans değerlendirmelerini içeren araştırmalarıyla Uluslararası Okul Yöneticileri Konferansına (ISPC2019) davet ediyoruz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Detaylı bilgi için:

ispc.oncuyoneticiler.com