TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması

27.05.2021

TRT'nin 2015 yılından bu yana düzenlemekte olduğu TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nın 2021 başvuru süreci başladı. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak tüm fakültelerden üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan yarışma, Radyo Yayıncılığı, Televizyon Yayıncılığı, Haber Yayıncılığı ve Dijital Yayıncılık ana kategorilerinde gerçekleştirilecek. 2021 yılında yarışmaya yeni kategoriler eklendi: Dijital Yayıncılık ana kategorisi altında “Podcast”, Dijital Video İçerik Formatı”, “Dijital Kampanya” alt kategorileri ve Türkçe ve Yunus Emre yılına özel, Türkçeyi doğru ve etkili kullanmayı teşvik eden eserlerin katılabileceği “Güzel Türkçe” kategorisi.

Son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olan yarışmaya ilişkin detaylı bilgi ve katılım şartlarına www.trtgeleceginiletisimcileri.com adresinden ulaşılabilir.