“Mimarlık Araştırmaları” Seminer Serisi Araştırmacı Çağrısı

27.05.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenecek olan "Mimarlık Araştırmaları" seminerler dizisine bu alanda çalışan tüm lisansüstü öğrenciler davetlidir. Seminerlerde mimari tasarımdan restorasyona, mimarlık tarihinden yapı bilgisine mimarlığın farklı alanlarında çalışmalarını yürüten lisansüstü öğrencilerinin bir araya gelmesi amaçlanmaktadır. Farklı bakış açılarının ve yöntemlerin paylaşıma açılacağı seminerlere, sunumlarıyla tartışma ortamına katılmak isteyen tüm lisansüstü araştırmacılar davetlidir.

Seminerler, Haziran ayında başlayacak ve çevrim içi olarak ayda iki kez düzenlenecektir.

Araştırmalarını sunmak isteyen kişilerin aşağıdaki bağlantıda paylaşılan formu doldurmaları ve maksimum 300 kelimelik araştırma özetlerini de ekleyerek düzenleme komisyonuna iletmeleri talep edilmektedir. Gelen talepler, düzenleme komisyonu tarafından incelendikten sonra, ilgili konu başlıkları toplanarak aylık seminer programları ilan edilecektir.

Seminer talep formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için: ozge.gursoy@medeniyet.edu.tr mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.