Medeniyet Araştırma Merkezi Atölyeleri

03.10.2019

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları ve Uygulama Merkezi’nde kitap okuma ve film atölyeleri başlıyor.

Atölye çalışmaları 3 program şeklinde gerçekleştirilecektir:

1.      Kamu Yönetimi Okumaları

2.      Siyasal Film Okumaları

3.      Edebi Metinlerle Siyaset Okumaları

Kitap okumalarının ve film izlemelerinin ardından analiz ve tartışmaların yapılacağı atölye çalışmaları; Kamu Yönetimi Okumaları 24 Ekim 2019 Perşembe günü, Siyasal Film Okumaları 28 Ekim 2019 Pazartesi günü ve Edebi Metinlerle Siyaset Okumaları 31 Ekim 2019 Perşembe günü başlayacaktır. İki haftada bir toplanacak olan okuma grubu mensuplarının, belirlenen ön hazırlık çalışmalarını yapması ve toplantılara düzenli katılımı sağlamaları gerekmektedir. Katılımcılara program sonunda katılım belgesi verilecektir.

Bu çerçevede okuma gruplarına katılmak isteyenler; 10 Ekim 2019 tarihine kadar atolyeismam@gmail.com adresine isim, soyisim, öğrenci numaraları ve katılmak istenilen atölyenin adını yazarak başvuru yapabilirler.

Atölye çalışmaları lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerine ve ilgili araştırmacılara açıktır ve kontenjanla sınırlıdır.

Medeniyet Araştırmaları Merkezi Atölyeleri ücretsizdir. Atölye günleri Excel tablosunda belirtilmiş olup saatleri 17:30 dur.

Program içerikleri için tıklayınız.