Duyurular

Gönüllü olmaya hazır mısın! Beş Boyutlu Gelecek Projesi siz gönüllüleri bekliyor

25.03.2022

Üniversitemiz Sosyal İş Birlikleri Bölgesi Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOSYOPARK) tarafından yürütülen “Beş Boyutlu Gelecek” projesi kapsamında saha faaliyetlerinde gönüllü olarak yer alacak ekip arkadaşlarımızı arıyoruz.

Beş Boyutlu Gelecek Projesi kapsamında gençlerin daha iyi bir geleceğe hazırlanmaları amacıyla Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerimizde toplam 17 okulda çalışmalarımıza başladık. Proje keşif ve merak duygularını harekete geçirecek seminerler, kültür-sanat faaliyetleri ve kamplarla gençlerin gelecek hedeflerini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Projemiz dahilinde belirlenen okullardan birinde haftada bir gün gerçekleştirilecek faaliyetlerde gönüllü olarak yer almak isteyenlerin Gönüllü Başvuru Formunu doldurması gerekmektedir

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz