Açık Hava Minder Sohbetleri

21.05.2019

Sevgili öğrenciler T.C. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey Kampüsünde açık hava’da 09 Mayıs 2019 tarihinde, Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği içerisinde interaktif sohbet şeklinde birincisini gerçekleştirmiş olduğumuz “Minder Sohbetlerinin” ikincisini Mayıs ayının 4. haftasında 30 Mayıs 2019 tarihinde 14:00 - 15:00 saatleri arasında gerçekleştirmeyi planlamaktayız.  Konuşmacı olarak yine Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığından Klinik Psikolog Musa Turhan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Okanlı katılacaklardır.

Sohbet içeriğinin daha dolu ve katılımcılar açısından ilgi çekici olması için konu başlıklarını sizlerin belirlemesinin daha faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Bu nedenle bu linkteki sayfamıza, merak ettiğiniz ilgi duyduğunuz,  konu ya da alanlarla ilgili konu başlıklarını ayse.okanlı@medeniyet.edu.tr ile musa.turhan@medeniyet.edu.tr mail adresine yazmanızı rica ederiz.

Görüşmek dileğiyle, teşekkür ederiz.