2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Yemek Bursu Başvuruları Başladı

30.09.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi Yemek Bursu Başvuruları Başladı.

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin başarı durumları ile gelir düzeyleri dikkate alınarak bütçe imkanlarımız dahilinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında aşağıdaki başvuru şartları dikkate alınarak yemek bursu verilecektir.

Yemek Bursu Başvuru Şartları

1-Üniversitemize kayıtlı tüm öğrenciler, 2-Disiplin cezası almamış olmak

3-Dönem uzatmamış olmak

Yemek Bursundan Doğrudan Faydalanacaklar

1. Sağlık raporu ile belgelemek şartıyla %40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler,
  1. Anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler,
  1. Yetiştirme yurdunda kalan/kalmış olan öğrenciler,
  1. Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile Üniversitemizi temsilen katıldıkları ulusal yarışmalarda takım halinde veya bireysel olarak ilk üçe giren öğrenciler.

Yemek bursundan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin 30.09.2022-11.10.2022 tarihleri arasında Yemek Bursu Değerlendirme Formunu doldurup kayıtlı bulundukları Fakülteye müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yemek bursu başvuru formu için tıklayınız.

Not: Yemek Bursu Başvuru formlarını eksik, yanlış veya yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmez ve geçersiz sayılır. Yanlış veya yanıltıcı bilgi veren öğrenciler hakkında disiplin hükümleri uygulanır.