“Yerinizde Olsam” İsimli Panelimiz Tamamlandı

15.05.2017

Üniversitemiz Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu tarafından düzenlenen “Yerinizde Olsam” paneli, 09 Mayıs 2017 Salı günü 15:30’da Güney Yerleşke Konferans Salonumuzda gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman'ın moderatörlüğünde düzenlenen panele, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Pof. Dr. Ali İhsan Taşçı, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği Başkanı ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji A.B.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Gümüş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji A.B.D. Başkanı Doç. Dr. Serap Uslu ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi A.B.D. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebuzer Aydın konuşmacı olarak katıldı.

Sami bir ortama soru cevap kısmı ile ilerleyen panelde, yeryüzünün bir ferdi olduğumuzun ve bu bağlamda yeryüzünde olan her şeyden az veya çok sorumlu olduğumuzun altı çizilerek kendisini dünyadan ve insanlardan sorumlu hisseden, maddi ve manevi sahip olduğu nimetleri başka insanlarla bölüşmeye adamış herkesin bir yeryüzü doktoru olabileceği ifadede edildi. Öğrencilerimize bol okuma, düşüncelerini yazma ve sosyal aktivitelere katılma öğüdünde bulunan hocalarımız, "Yerinizde olsam, bir Yeryüzü Doktoru olurdum" ifadeleri ile konuşmalarını tamamladı.

Medeniyet Genç Yeryüzü Doktorları tarafından panelistlere fidan sertifikalarının takdimi ile etkinliğimiz sona erdi.