Üniversitemizde Kayıt Heyecanı

14.08.2017

2017-2018 öğretim yılında Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan ve bizzat Üniversitemize gelerek kayıtlarını yaptırmak isteyen öğrencilerimizin kayıtları Güney Yerleşkemizde başladı.

Üniversitemizi tercih ederek ‘Medeniyet Ailesi’ne merhaba diyen öğrencilerimizin kayıt heyecanına aileleri de ortak oldu.

Öğrencilerimiz, e-kayıt yoluyla veya Üniversitemize bizzat gelerek de kayıtlarını yapabilmekte olup; Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kaydı yapılamayan öğrencilerimizin kayıt işlemleri 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımızda yapılacaktır.

Üniversitemizi tercih ederek ‘Medeniyet Ailesi’ne yeni katılan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.

Öğrencilerimizin kayıttan önce muhakkak  İMÜ Ön Kayıt Formu'nu doldurmaları gerekmektedir. İMÜ Ön Kayıt Formu'na buradan ulaşabilirsiniz.

2017 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz, kayıt işlemleriyle ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirler.