Üniversitemiz Kariyer Faaliyetleri Planlanıyor

13.04.2017

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantı 12.04.2017 Çarşamba günü Kuzey Kampüs konferans salonunda gerçekleştirildi. Kariyer temsilcileri ve kariyer danışmanlarının katılım sağladığı toplantıda; idari ve akademik personelin kariyer gelişimleriyle ilgili planlamanın yapılması, özel sektör ve kamudaki diğer kuruluşlarla etkinlik, iş birliği ağı kurulmasıyla ilgili değerlendirmelerin yapılması ve öğrenci kariyer planlamalarının yapılması, öğrenci topluluklarıyla ilişkiler, sosyal medya yönetimi gibi konulara değinildi.  Toplantıda ayrıca Üniversite Kariyer Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Fevzi Esen tarafından üniversitemiz personeli ve öğrencilerine yönelik kariyer gelişim eğitimlerinin düzenlenmesi, kariyer günlerinin planlanması, staj imkanları, yarı zamanlı ve tam zamanlı iş olanakları sağlama çalışmaları, öğrenci kulüplerine yönelik lansman etkinlikleri gibi konular da ele alan sunum gerçekleştirildi. Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü Kuzey Kampüs H1 Blok ofisinde çalışmalarını yürütmektedir.