Uganda İslam Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerine “Temel Sütür Teknikleri Kursu" Verildi

07.08.2018

Uganda İslam Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol çerçevesinde 28.07.2018 tarihinde Fakültemiz Klinik Beceri Laboratuvarı’nda Genel Cerrahi ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz tarafından fakültemizde eğitim alan Uganda İslam Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine “Temel Sütür Teknikleri Kursu” konulu teorik ve pratik eğitimi yapıldı. Kurs sonunda tıp öğrencilerine katılım sertifikaları verildi.

Katılımları için Uganda İslam Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine ve eğitim veren öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Orhan ALİMOĞLU’na, Dr. Öğrt. Üyesi Hasan Hüseyin MUTLU’ya ve Dr. Öğrt. Üyesi İhsan Metin LEBLEBİCİ’ye  teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.